1-årskalas

Idag firade vi lilla Oscar som fyller ett år på tisdag, det är verkligen helt galet vad fort tiden går. Det känns som om jag blev moster (vilket låter jättegammalt) igår men ändå har det gått ett helt år. Ett år sedan jag låg på hotellrummet i London och fick bilder på lilla minimini-nyfödda systersonen. Jag minns så otroligt väl att min första tanke var "en pojke, då måste vi hinna shoppa något blått innan vi åker hem". Problemet var bara att jag fick meddelandet om systersonen Oscar på natten och flyget skulle gå tidigt på morgonen, vilket ledde till att Johan och jag sprang runt i varenda butik på flygplatsen för att hitta något roligt som var lite mer personligt än de vita och gråa bebisgrejerna jag hade köpt inne i stan. 
 
Ett år sedan dess och nu säger han nästan Lotta. Hur stolt är man inte då?! Helt fantastiskt. Underbart kalas dessutom. Jag tänkte på hur duktiga mina närmaste är på att anordna tillställningar idag. Min mamma gick alltså upp vid klockan sex för att det skulle vara nybakade bullar på kalaset och min syster... egentligen behöver jag ju inte säga det för ni ser ju själva tårtan på bilden. WOW!
 
Superstort grattis till min käraste Oscar på (nästan) födelsedagen! :) 
1 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

skriven

Oj, har det redan gått ett år! :O Grattis till lillkillen på ettårsdagen :D

Svar: Ja, helt otroligt vad fort det har gått ju!! :D Hur är det med dig nu? Var riktigt länge sen :)
Charlotta Hägg

2 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

skriven

Ja, det var jättelängesen. Det är bra med mig, har precis haft höstlov! :D Hur är det själv? :)

Svar: Vad härligt att höra!! :) Sååå skönt med höstlov dessutom! Här är det bra, fullt upp med jobbet så ibland känns det som om jag bara hinner jobba och träna.. men lite roligt blir det på helgerna iaf och för inte allt för länge sedan var vi ju en vecka i Palma, så otroligt skönt med lite semester :)
Charlotta Hägg

Kommentera här: