Behövde lite vila...

Hej på er!
Det har varit lite tyst här några dagar och det beror helt enkelt på att jag spenderade den första dagen på det nya året genom att ligga på soffan och ha huvudvärk. Jisses vilken baksmälla jag hade.. kanske inte så konstigt med tanke på hur min nyårsafton var med champagnefrukost kl.10, styra upp en tre rätters middag hemma hos oss till kl. 15.30 och sedan vidare på fest kl.19. Det var minst sagt ett fullspäckat schema och så skulle man hinna med att göra sig iordning och städa däremellan. Stressen under dagen och kanske något glas för mycket gjorde att det blev en hyfsat tidig hemgång, tror att J och jag var hemma i lägenheten omkring kl.1 på natten. Fast tur är väl det för annars så hade jag förmodligen varit helt död dagen efter. 
 
Sedan började jag jobba igår faktiskt, ingen vila här inte. Två kontrollinventeringar första dagen blev det och ytterligare två till idag. Måste säga att mitt jobb är som allra bäst när man får vara ute hos kunder och se hur de har det i sin dagliga verksamhet, såå otroligt spännande att se så många olika branscher! 
 
Efter dagens jobbpass hann jag faktiskt med både en långpromenad med mamma samt ett spinningpass (och igår efter jobbet sprang jag 6km), så ni kan ju tänka er om jag är trött i kroppen nu. Vet knappt hur jag ska ta mig från soffan till sängen.. men det ska väl gå på något vis :)

Kommentera här: