Tuesday Dinner

Godkväller! 
Nu har jag precis kommit hem från en supermysig kväll tillsammans med mamma och syster. Sanna och jag bestämde oss igår för att hitta på något roligt med mamma så vi skickade ett sms igårkväll där det stod att hon skulle vara klar vid 17.15 idag för en överraskning.. nog lyckades vi att överraska henne allt! Hon hade fått för sig att vi skulle ut på annat men roligt var det :)

Så en stor hamburgare och ett glas vin senare sitter jag nu hemma i soffan med älsklingen och myser. Är så otroligt underbart att faktiskt hittat på något extra sådär mitt i veckan, då går dagarna mycket fortare och helgen känns närmare än vanligt för att vara en tisdag, hihi! 
(null)
(null)
(null)
(null)

Helgen lider mot sitt slut

Godkväll!
Efter en helg med julbord, pepparkaksbak, långpromenader, två löparrundor, sovmorgnar och Harry Potter-maraton så är jag utvilad inför morgondagen. Jag har även börjat planera inför min 25års fest, även om det är fyra månader kvar så går tiden fort och det är mycket som ska fixas fram tills dess. Igår fick jag hjälp med att komponera menyn, har fortfarande inte bestämt mig till 100% men nu finns det ialla fall lite alternativ.

Nu blir det en sista Harry Potter innan sängdags :)
(null)

Ikväll väntar julfest

Hallå där! Idag har jag jobbat halvdag och flexat ut min eftermiddag för att hinna med lite träning och fix innan klockan slår 16 för då är det nämligen dags för mig att sätta mig i bilen och åka till Västervik. Ikväll väntar julbord och julshow med jobbet ute på Gränsö Slott, ska bli såå himla roligt :)