Busy busy

Hallå där!
110% fullbokad. Så känner jag mig just nu. Dagarna på jobbet är riktigt långa då det är mycket som skall göras denna period. Hemma är det massor eftersom jag knappt hinner med. Tack o lov för min underbara sambo som är så otroligt snäll och lagar mat åt mig! Jag hade förmodligen levt på mackor om det inte varit för honom. På helgerna kunde man ha hoppats på att komma ikapp med exempelvis städning, tvätt osv. men nejnej, då är det andra saker inbokade. Riktigt roliga saker visserligen men fullt upp är det konstant. Jag måste säga att det känns som om mars-månad bara försvann. När började den ens? Det har varit 70-års kalas för farmor, kalas för mig, middag med kompisar, dop, mello, Josse & Olle hälsade på, AW och mitt i allt ska man försöka att komma iordning med lägenheten. 
 
Denna helg kommer mina gamla klasskompisar från Linköping. Det ska verkligen bli sååå himla kul! Jag har bokat upp relaxavdelningen på hotellet mittemot lägenheten imorgon och på kvällen blir det middag ute. Det har hänt så otroligt mycket sedan vi träffades sist, vilket var i oktober, så jag gissar på att vi inte kommer ha en enda tyst sekund. haha! Men det innebär att även denna helg blir helt fullbokad. Så vänta er inte fler inlägg av mig denna helg. Jag ska dock försöka att förbättra mig med bloggen, jag vet att jag säger det varenda gång men nu menar jag det! Det är så mycket roligt inplanerat framöver som jag verkligen vill dela med mig av så det ska jag försöka med :) 

Birthdaypresents

En vecka sedan jag fyllde år och jisses vad många fina födelsedagspresenter jag fick! Hoodie från Gant, stickad tröja från Ralph Lauren, t-shirt från Ralph Lauren och Calvin Klein, klänning från Ralph Lauren, stickad tröja från Ivyrevel, vantar som gammelmormor stickat, silverfat, silverbestick, middagstallrikar från Swedish Grace av Rörstrand, pengar, choklad och massor med fina blommor! 

Gråa söndag

Hej på er! 

Jag hade skrivit ett riktigt långt inlägg nyss om allt mellan himmel och jord men det bara försvann. Kan bli så jäkla arg på appen ibland alltså! Så nu tänkte jag förkorta mitt tidigare inlägg och säga att det är så mycket på gång att jag får prioritera varenda sak som ska göras. Både på fritiden och på jobbet. 

Framöver väntar dock mycket skoj, aw på tisdag, kalas för pappa på onsdag och på fredag kommer Josse och Olle hit för lite middag och drinkar. Ska bli såå kul!! Övriga dagar väntas en hel del övertid på jobbet för vi har fullt upp nu. Härligt tycker jag för då går dagarna väldigt fort och då finns en liten förhoppning på att det snaaart blir vår. Snön kom nämligen tillbaka denna helg, efter en hel vecka med solsken och vårväder. Det kändes lite deprimerande måste jag säga... så nu är det bara att spendera dagarna på jobbet för att bli klar med så mycket som möjligt och försöka glömma att det är snö utanför dörrarna.