Vilken helg, nu är det bokat & klart

Godkväll, haft en bra helg? Det har minsann jag haft. I lördags morse väckte jag Johan tidigt för att berätta att jag hittat den perfekta resan till sommaren. Ett supererbjudande som ledde till att vi bokade en resa till Paris vecka 29. Heeeelt underbart. Jag har varit där tidigare men det är fem år sedan sist så nu är det verkligen på tiden. Att jag ska få åka med Johan också, det ska bli fantastiskt. Så hela dagen igår satt jag i stort sett och planerade upp allt vi skulle göra, vad vi skulle se och vart vi skulle äta. Mycket viktigt att tänka på i förväg så man har det bokat och klart när man åker. Många av de restauranger som jag vill testa är fullbokade flera månader i förväg så nu var jag verkligen ute i tid! Åh, tänk att få strosa i Jardin du Luxembourg, dricka ett glas champagne vid Louvren och såklart shoppa längst med Champs-Élysées. 
 
I lördagskväll var vi bortbjudna till Emma, Karl och lilla Torsten. Vi hade med oss till tacos så vi lagade lite mat tillsammans, drack ett nytt vin som Johan hittade på systembolaget vilket var en riktig hit. Passade perfekt till maten! Sen satt vi bara och pratade resten av kvällen. Det var så länge sedan vi träffades och mycket har hänt, minst sagt, så det var verkligen roligt att ses igen :) 
 
Igår åkte J och jag ner till Målilla för att hämta hem hans bil. När vi ändå var nere där så passade vi på att gå en långpromenad. I två timmar var vi ute och hann gå 1,2mil. Det är bra jobbat alltså! Resten av dagen spenderades dock i soffan. Arsenal spelade match på eftermiddagen och sen hade vi Bingolotter till kvällen (vi vann faktiskt en liten summa) och därefter blev det såklart Farmen. Haha, vilket program. Need I say more? 
 
Bilderna är 5år gamla, jag tog dem när jag var i Paris sist. 

Kommentera här: