London, dag 3

Sista dagen i London fick systemkameran stanna hemma eftersom vi skulle till en bar och titta på Arsenal-Tottenham. Jag ville inte riskera att få min Louis Vuitton nerspilld med öl så det fick bli bilder med mobilen hela dagen. Vi började med en rejäl frukost på The Coffee Works Project, ett riktigt mysigt litet fik som bakade allt själva och sedan gick vi vidare till The Armoury för att shoppa lite Arsenalprylar. Jag var så sjukt förvånad över hur stor butiken var, helt sjukt alltså... Över 20stycken kassor och kön sträckte sig genom hela affären! 
 
Efter matchen gick vi mot Oxford Street för att se när de skulle tända julbelysningen. Hur fint som helst! Det var riktigt mäktigt och jag förstår verkligen varför folk åker dit just den dagen. Perfekt att passa på med shopping just den söndagen också för då har affärerna öppet extra länge och de stänger av vägarna för bilarna så man kan gå över hela vägbanan :) 

Floris London

Den här underbara parfymen kommer ifrån det parfymeriet jag talade om i tidigare London-inlägg, helt underbar butik. Doften inspirerades av drottning Victorias brudbukett år 1840. Det var en av deras äldsta dofter och jag älskar den! Den har en lätt och blommig doft, perfekt till våren och sommaren skulle jag tro :) 

Black & White

Hallå där! Söndagmorgon, Johan och jag ligger i soffan. Vi slötittar lite på film och äter godis. Snart är det dock dags att göra sig iordning för vi ska till Mörlunda på middag hos Johans pappa och ikväll är vi bjudna på middag hos min morbror och hans familj så det blir mycket mat idag. Haha. 
 
Denna helg har varit ganska lugn. Erika kom hit igårkväll, vi åt kladdkaka och tittade på film. Riktigt mysigt och väldigt behövligt för det var evigheter sedan vi sågs själva. Och med flytten som väntar framöver så var det kul att hinna träffas och prata av sig lite. Två veckor framöver kommer troligtvis att vara fullbokade med jobb, packning och renovering. Så himla kul att både byta jobb och renovera ny lägenhet i veckan som kommer!!