Fredagsmys

Ikväll är det 100% mys som gäller hemma i lägenheten. Jag har saknat detta så himla mycket! Levande ljus, kex & ost, vin, smågodis, apelsinkrokant, älsklingen och min fina lilla Oliver. Underbart. Nu ska vi njuta. 
1 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

skriven

Vad mysigt :D

Svar: Ja, det var verkligen mysigt :)) Är allt bra med dig? Hänt något kul på sista tiden? :)
Charlotta Hägg

2 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

skriven

Det är jättebra med mig, har fullt upp på jobbet och har även haft en fotografering idag :) Förra helgen hade jag klassåterträff (10 år sen jag slutade i nian) vilket var jättekul :)

Svar: Åh vad roligt!! Jag önskar att jag hade närmare till dig så vi kunde ses o fota lite, var så himla roligt :)) Wow, 10 år! Tänk att det gått så fort.. Var det roligt att träffa alla igen? Många som stannat kvar eller har folk flyttat iväg? :)
Charlotta Hägg

3 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

skriven

Ja, det vore superkul att träffas igen o fota :)
Ja, tiden går verkligen fort! De flesta bodde kvar i Stockholmsområdet (men flera har varit iväg och pluggat/rest men kommit tillbaka). :P Av oss 20 som var på återträffen var vi bara tre som bodde på andra orter nu :P

Svar: Ja, verkligen! :) Vad gör du lördagen den 22e oktober? VI har nämligen diplomeringen då och jag tänkte om du skulle vilja ta några kort på mig och Johan innan banketten? :D
Oj, det var inte många alls! Men kul att träffa alla igen. Man brukar ha så galet mycket att prata om när man ses sådär :)
Charlotta Hägg

4 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

skriven

Det beror när och var den 22, för har lite jobb då :)
Men du kan ju maila mig på annie@anniesfotografier.se så kan vi höras vidare så, det är lättare än att kommentera fram och tillbaka :)

Svar: Absolut!! Vore supersnällt :D
Charlotta Hägg

Kommentera här: