Update

Hallå där!
Vilken helg det har varit. Wow. Jag återhämtar mig fortfarande från 50års festen på lördagskvällen. Jäklar vilket ös. Träningsvärken i vaderna igår efter all dans i mina höga klackar var inte att leka med, haha. Dessutom var vi på dop i helgen, innan 50års festen och det var ett otroligt fint dop. Det är Johans kusin och en gammal klasskamrat till mig som fått en liten son, Ludwig. Han är såå himla söt och typ den enda bebisen som någonsin somnat i min famn. Lugnet själv skulle man kunna säga :) 
 
Idag har jag jobbat, sprungit en runda och gått en promenad med farmor. Det var riktigt länge sedan jag träffade henne och farfar, vilket jag kom att tänka på när jag sprang min runda, så då sprang jag hem till dem och drog med henne ut på en kvällspromenad. Mycket mysigt måste jag säga, och en av de största anledningarna till att jag inte vill flytta härifrån. Jag älskar att umgås med min familj och släkt. Jag vill ha nära till dem och kunna träffas sådär spontant och härligt. Men på sista tiden har det lockat lite att flytta iväg någonstans.. till något större. Bara för att testa vingarna liksom. Kluven. 
 
Nu väntar en kväll i soffan med Sveriges Mästerkock och rostade mackor. 
 

Fredagsfika

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag tog mig tiden till att sitta här vid datorn men som jag sa i ett inlägg, inte allt för länge sedan, så är det verkligen fullt upp just nu. Det är mycket på jobbet och det är ännu mer som händer hemma. Dessutom vill man ha någon tid över för lilla Flurre och träningen så bloggen kommer i sista hand. 
 
Idag var det jag som hade fredagsfikat på jobbet och som tur är så har jag världens absolut snällaste mamma. Hon vet att jag har haft ganska mycket att göra så hon klev upp klockan fyra idag på morgonen och bakade bullar så att jag skulle kunna ta med mig nybakade bullar till fredagsfikat på jobbet, hur snällt är inte det?! Dessutom uppskattades det rejält. Vem gillar inte nybakade kanelbullar liksom? 
 
Efter jobbet blev det en löparrunda med pappa och jag måste säga att trots att benen är helt stela och jag har ont i knäna så går det bara bättre och bättre för varje gång. Älskart! Nu blir det dock att gosa ner sig i soffan med J och äta en god middag. Denna fredag är så efterlängtad att det är svårt att förklara. Bara få vara hemma och mysa. Så underskattat! 
 
Imorgon blir det dock allt annat än vila för då väntas dop och 50års fest. Troligtvis blir det stressigt att hinna med båda men samtidigt ska det bli riktigt roligt. Johans kusinbarn som ska döpas och min farbrors fru som fyller 50år så då räknar vi med party party all night long.