Rosa rosor

Godmorgon godmorgon! 
Idag åkte Johan iväg tidigt för att ha fotbollsavslutning med laget. De skulle spela curling på dagen och sen blir det fest ikväll. Själv klev jag upp tidigt för att städa lägenheten och träna. Dock mår jag inte helt hundra just nu så vi får se om jag orkar med någon träning.. Lite senare i eftermiddag ska jag i alla fall ner till Målilla och baka pepparkakor hos mormor. Vi har gjort det varje år sedan jag var liten, förra året blev det dock inget då det var så mycket med min skola men i år är det dags igen. Mysigt! 
 
Jag måste även passa på att adventspynta idag. Johan är egentligen den stora julfanatikern hemma hos oss och det är han som sköter allt pynt men idag får jag passa på att göra lite själv. Man vill ju faktiskt att allt ska vara klart inför morgondagen :) 

Då var det klart

Godkväll! Nu har J och jag varit och tittat på lägenheten en andra gång och idag bestämde vi oss. Vi tar den. Mitt i centrum, stor som en trea, plats för ett sexmannabord, större kök och en mysig balkong där solen faktiskt tittar fram på dagen och inte bara efter klockan sex på sommaren. Mycket plus med andra ord. Visst är den lite dyrare och badrummet något mindre men det ska vi nog överleva. Dessutom ligger den mitt emot ortens pub så vi får väl se hur mycket pengar vi kommer att lägga på mat och dryck framöver... haha! 
 
Nu ska jag titta på inredning och planera för lägenheten medan J är på sin fotbollsträning.