Nytt jobb

Hallå där! 
Nu har det varit sådär fullt upp igen.. Håkan Hellström i Malmö, julfirande till höger och vänster, jobb, jobb och nytt jobb. Tänka sig va?! Nu har jag fått jobb på en av världens fyra största revisionsbyråer och jag börjar där redan om en månad. Det känns helt fantastiskt. Förstår dock inte riktigt att jag fick mitt första fasta jobb samma år som jag säger upp mig för första gången... det trodde jag nog aldrig. Men jag är nöjd med mitt beslut och jag känner inombords att det kommer bli riktigt bra med revision. Det var trots allt den inriktningen jag valde på LiU. 
 
Så nytt, nytt, nytt år 2017. Nytt jobb, ny lägenhet osv. Wow. Jag känner på mig att det kommer bli ett galet bra år. Men jag ser fram emot lite lugn i vardagen nu. Det har varit otroligt mycket med intervjuer, tester, hemlighetsmakeri, avtal, sekretess, osv. osv. Halva resan till Malmö gick åt för att läsa avtal... men nu är det gjort och allt är påskrivet och klart. 1 februari 2017 blir jag - Audit Associate Charlotta Hägg. 

Julklappar

Jag fick otroligt många fina julklappar detta år. Allt som ni ser på bilden, böcker, kläder, skor, porslin till min servis, ljusstake från Georg Jensen, skål, choklad från Godiva, presentkort, pengar, karaff, vas, osv. Dessutom fick jag en antik gustaviansk byrå som jag velat ha hur länge som helst!! Helt otroligt att Johan lyckats få tag på exakt en sådan. Hur fin som helst och superkul till vår nya lägenhet :) 

Julfirande

I helgen har det varit fullt upp med julfirande. Vi har varit hos mina föräldrar två gånger, hos Johans farmor och farfar samt hos Johans föräldrar igårkväll. Jag älskar julen och tycker att det är så himla mysigt att träffa alla så jag åker gärna runt och firar för att träffa så många som möjligt.. men visst, man blir trött också. Igårkväll åkte vi nämligen till Metropol direkt efter julfirandet för att gå ut och träffa lite vänner. Det var superkul och helt underbart att träffa de fina människorna som flyttat härifrån och bara hälsar på över julen. 
 
Bilderna är blandade och kommer ifrån de två julfirandena som vi hade hos mamma och pappa. Ena på julafton och andra på juldagen. Det blev lite speciellt i år då vi egentligen brukar vara hos mormor på ena firandet men hon var sjuk detta år. Riktigt mysigt var det dock och jag fick så himla mycket fina julklappar :)