Skola, jobbsök och andra tankar

Hejsan! Återigen, en lång dag på universitetet. Föreläsning om relativvärdering och sedan fullt ös på grupparbetet. Imorgon är vi dock "lediga" och jag kan jobba hemifrån vilket ska bli oerhört skönt. Dom där tre timmarna pendling börjar kännas när man kör på tio timmars pass i skolan. Så imorgon ska jag unna mig en liten sovmorgon till klockan åtta och sedan får det bli ett avsnitt Desperate Housewives innan jag börjar på med pluggandet. Förresten ska jag ringa på ett jobb imorgon. Det börjar dra ihop sig nu och jisses vad nervöst det är alltså!! Man tycker att det är långt kvar till examen men tiden går så himla fort och de flesta arbetsplatser söker till augusti 2016 redan nu... Så skola och jobb, på samma gång. Samtidigt som man ska bestämma sig om master eller inte. Det är mycket nu. 
 
Inatt sover jag ialla fall hemma så förhoppningsvis får jag sällskap av denna "lilla" krabaten. Han är världens mysigaste och jag skrattar varje gång jag kommer hem för han blir lika glad som en hund när man kliver in genom ytterdörren. Mysis :)

Never forget you

Godkväll godkväll!
Jag kom hem från universitetet för bara någon timme sedan. Vi hade föreläsning från klockan tio och fram till klockan tre och därefter satt vi med grupparbetet. Jag måste säga att det är väldigt roligt att äntligen få göra något praktiskt och faktiskt värdera ett företag på riktigt. Lite synd bara att det är i programmets näst sista kurs... om nu magisteruppsatsen ska räknas som en kurs? Sen är det faktiskt inte helt säkert att jag slutar skolan till sommaren. Jag funderar fram och tillbaka.. sluta plugga och börja jobba eller fortsätta ett år till och ta en masterexamen? Jag är trots allt bara 23år när jag tar min civilekonomexamen och jag är inte trött på att studera men det är mycket pengar som jag går miste om... Usch! Så svåra och stora val som ska göras i den närmaste framtiden! 
 
Hur som helst så klarade jag min sista tenta, tentan i Redovisningsteori. Känns helt fantastiskt!! Ännu bättre blev det när J överraskade mig med blommor och middag för att fira. Detta skedde i torsdags och i fredags spenderade jag min kväll i Mörlunda sporthall eftersom han hade match. Det var riktigt länge sedan jag var på innebandy men med sällskap från Josefine så var det verkligen hur kul som helst. Kul hade jag även på lördagen när Erika och jag gick ut på Hulingen. En helt galen kväll/natt blev det. Vi fick besök av min kära vän Fredrik på "förfesten" och sedan drog vi vidare mot Hulingen. J hade haft årsfest med fotbollslaget och vid tio-tiden hade de öppnat för allmänheten. Vi trillade nog in efter elva.. Dricka, dans, sång och härligt sällskap. Det var min lördag det! Måste säga tack till Erika för den kvällen, jag har alltid så jäkla roligt med dig <3
 
Nu blir det sängen och ett avsnitt Desperate Housewives. Jag hade tänkt titta på Fotbollsgalan men orkar verkligen inte... Är helt slut efter denna dag i skolan och imorgon är det dags igen så det är nog bra om jag har vilat upp mig ordentligt.