Vi lever nu

Godmorgon godmorgon! 
Jag unnade mig en rejäl sovmorgon idag efter den intensiva veckan på sommarjobbet. Det har varit utbildning hela veckan och varje kväll när jag kommit hem har jag haft något planerat så det har varit väldigt stressigt. Man vill ju hinna med ALLT men det går inte.. tyvärr. Igårkväll hade jag dock sagt ifrån till alla planer som fanns och bara spenderade kvällen hemma. Det var hur mysigt som helst. Vi kunde sitta ute på altanen till sent på kvällen och sen kom Sanna, Daniel och Andreas förbi en stund. Det bästa var typ att vakna utan alarm idag på morgonen och känna sig helt utvilad. Det har jag väntat länge på! 
 
Idag finns det dock en hel del inplanerat. Gymmet, solariet, förbi systembolaget, packa ner alla böcker från skolan för jag fick svar på tentan igår och jag lyckades kamma hem ett VG så nu lägger jag år 3 bakom mig, duscha och göra mig iordning för ikväll blir det fest hemma hos Erika. Förfest åtminstone eftersom vi ska ut till motorbanan senare på kvällen. Jag känner på mig att detta blir en riktigt bra lördag :)
 
Har ni några roliga planer? Fint väder? 

Nytt liv

Hallå där! 
Jag önskar sååå mycket att jag hade fler timmar på dygnet för det händer galet mycket i mitt liv just nu. I helgen var det midsommar och det firades hemma hos Sanna och Daniel på fredagen samt på Öland på lördagen. Jag träffade massor med underbara människor och hade hur kul som helst. Ni ska få se en hel del bilder för kameran användes flitigt i helgen. Hihi. Söndagen spenderades i Hultsfred och sen började jag sommarjobba på nya jobbet i måndags. Vilken känsla alltså! Allt är så nytt och roligt. Arbetsuppgifterna känns verkligen som något för mig. Trivs redan på utbildningen liksom - äntligen hittat rätt! Dessutom har jag världens roligaste kollegor. Imorgon har vi planerat in lite rosédrickande i solen nere på Guldkant och middag såklart. Livet! Och igår hade jag en supermysig kväll på hemmaplan. Vad händer egentligen? Jag vet knappt själv alltså... jag bara flyter med just nu. Lever livet och njuter av varenda sekund. Den underbara känslan i magen när man påbörjar något nytt kan nog vara en av de bästa känslorna i världen! 

Sen du var här

 Sen du var här har gatorna gått hem,
nu är bitarna på plats, nu kan jag se ifrån mitt fönster
samma utsikt som förut fast kanske ändå lite längre,
lite högre, lite värre, allting känns tryggare
och ändå mycket större, nu har häggen slagit ut.
Nu har våren tagit fart, lite starkare och mer sen du var här.

Låt tiden gå,

jag är samma nu som då.
Samma mänska ungefär
fast med lite mera lust
sen du var här.