Sommaren -15

Hej på er, det var minsann inte igår! 
Jag har haft en helt underbar sommar. Visserligen har jag jobbat i stort sett hela tiden men jag har älskat mitt jobb. Vilka fantastiska människor jag har träffat på detta sommarjobb. Jag längtar redan tills vi kommer ses igen! Nog för att jag trodde att jag skulle gilla jobbet men att det skulle bli så bra att jag inte ville sluta... det var svårt att förutse. 
 
Den största händelsen denna sommar är att jag träffat en helt fantastisk människa som får mig att må otroligt bra. Vi träffades i början av sommaren och allt har gått galet fort men samtidigt så himla bra. Han har hälsat på mig i Västervik, vi har gått på Latitud och Speedway GP, spenderat en helg nere i Skåne, åkt till Göteborg och haft mängder med underbara hemmakvällar. 
 
Denna sommaren har verkligen gått fort... kanske beror det på att jag har jobbat så mycket eller kanske för att jag har haft så otroligt mycket skoj att se fram emot hela tiden? Hur eller hur, jag har tagit mängder med kort denna sommar och nu när skolan börjar så har jag äntligen tid att blogga lite igen :)
1 jannice lindell:

skriven

ååå,vad trevligt att du mår bra och att du har träffat en person som gör dig glad=) Kram

2 NICOLE:

skriven

Det gläder mig att läsa detta L!!! =)

3 Josefine johansson :

skriven

Puss på dig! Måste ses snart 😘

4 E.g.V:

skriven

Hej , Det gör mig väldigt glad att du verkar lycklig. Jag vet att allt kommer gå bra för dig i livet. Jag önskar dig all lycka med din nya pojkvän. Tack för allt ! :)

Svar: Om du bara visste hur mycket detta värmer!! All lycka till dig också! Jag hade aldrig varit där jag är idag utan dig så ett stort tack för allt :) Ta hand om dig!
Charlotta Hägg

5 daniela:

skriven

vad kul att du träffat någon! :)

6 Sarah:

skriven

Va har du en ny kille ?

7 Liborius:

skriven

åh grattis! senast jag kollade in här hade du och emil nyss gjort slut, men kul att du hittat någon ny:)

Kommentera här: