Tillbaka till skolan

Godmorgon godmorgon! 
Idag börjar skolan och det känns toppen. Jag ska åka till LiU lite tidigare för att luncha med några klasskamrater som jag inte sett på hela sommaren. Det ska bli riktigt skoj! Visst hade jag behövt några fler dagar ledigt med tanke på att jag jobbat hela sommaren och klev av sommarjobbet i fredags... men det ska nog gå bra ändå. Galet skönt att komma tillbaka i de gamla rutinerna vilket innebär sovmorgon med frukost i soffan, morgonpromenad, träning osv. Åhh, jag har verkligen saknat träningen denna sommar :)

Sommaren -15

Hej på er, det var minsann inte igår! 
Jag har haft en helt underbar sommar. Visserligen har jag jobbat i stort sett hela tiden men jag har älskat mitt jobb. Vilka fantastiska människor jag har träffat på detta sommarjobb. Jag längtar redan tills vi kommer ses igen! Nog för att jag trodde att jag skulle gilla jobbet men att det skulle bli så bra att jag inte ville sluta... det var svårt att förutse. 
 
Den största händelsen denna sommar är att jag träffat en helt fantastisk människa som får mig att må otroligt bra. Vi träffades i början av sommaren och allt har gått galet fort men samtidigt så himla bra. Han har hälsat på mig i Västervik, vi har gått på Latitud och Speedway GP, spenderat en helg nere i Skåne, åkt till Göteborg och haft mängder med underbara hemmakvällar. 
 
Denna sommaren har verkligen gått fort... kanske beror det på att jag har jobbat så mycket eller kanske för att jag har haft så otroligt mycket skoj att se fram emot hela tiden? Hur eller hur, jag har tagit mängder med kort denna sommar och nu när skolan börjar så har jag äntligen tid att blogga lite igen :)