110%

En dag kvar innan tentan i Finansiell Ekonomi ska skrivas. All in! Jag tänker banne mig inte lämna skrivbordet idag. Inte ens för att springa en sväng, eller jo... kanske framåt kvällen men inte innan klockan åtta ialla fall! Det ska bli så underbart att ha denna tenta skriven och på valborgsmässoafton dessutom. Det blir ju direkt hem, stanna till på systemet, fixa iordning sig och sedan fest. Visserligen kommer ju alla andra fira Valborg men för mig blir det dubbelt upp - tentafest och valborgsfirande. Ojojoj.. Det låter lite farligt faktiskt. Haha! 
 
Nu ska jag återgå till formelsamlingen. Kanske loggar in och skriver några ord ikväll, annars hörs vi av imorgon! 
 

Dagen och planer för helgen

Snart är denna dag gjord... går knappt att beskriva hur mycket jag vill lägga mig i sängen. Hela dagen har i stort sett spenderats vid skrivbordet tillsammans med tusentals papper och Oliver. Jag tog en liten paus mitt på dagen och begav mig ut på en joggingrunda vilket var en himla tur för plugget har gått mycket bättre efteråt. 
 
Dessutom har jag börjat tagga Valborg. Och då menar jag inte bara Valborgsmässoafton utan hela helgen. Jag känner på mig att det blir riktigt bra. En riktigt bra helg. Jag kan verkligen släppa allt för tentan är skriven då. Gissa hur mycket jag längtar! Dessutom ska jag fly mitt käraste Målilla och spendera en natt hos Erika i Kalmar. Kan inte bli mycket bättre än så för jag tror att jag VERKLIGEN behöver det nu!!! 
Bilderna är lånade utav Erika

Näääk & Nimo

I fredags spelade Näääk & Nimo på Metropol. Det blev förfest hemma hos Sanna och vädret var på topp så vi kunde sitta ute och grilla. Hur underbart som helst! En ganska lugn kväll/natt för min del ändå eftersom det planerades utgång dagen efter också..